Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Tommy Hilfiger ékszerek, órák

A Tommy Hilfiger egy az egész világon ismert amerikai divatcég, amely a férfi és női ruházatot, cipőket, kiegészítőket, órákat és ékszereket kínál széles választékban és magas minőségben. A Tommy Hilfiger márka hatalmas utat járt be 1985-ös alapítása óta, s mára a klasszikus amerikai stílus első számú képviselőjévé vált. A Tommy Hilfiger széles kínálatából a Petró Ékszergalériában Tommy Hilfiger férfi és női karórák, karkötők, fülbevalók és nyakláncok különösen népszerűek.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger férfi karórák

A Tommy Hilfiger férfi karórái jellemzően sportos és elegáns stílust képviselnek. A karórák óraszerkezete robusztus, időtálló és precíz, ami ideális a férfiak számára, akik szeretik az aktív életmódot. A Tommy Hilfiger férfi karóra kínálat többsége kvarc óraművel készül, de a Tommy Hilfiger gyárt machanikus, automata óraszerkezettl is órákat, sőt kronográf órák is vannak a kínálatban. A karórák tokja általában rozsdamentes acélból készül, és a szíj lehet bőr, szilikon, műanyag illetve rozsdamentes acél. A karórák dizájnja egyszerű és letisztult, ami kiválóan illik a férfiak ízléséhez.

Tommy Hilfigher férfi karórák

Tommy Hilfiger női karórák

A Tommy Hilfiger női karórái pedig megtartva a sportos, és fiatalos alapokat az elegáns és nőies megjelenést képviselik. A karórák tokja általában rozsdamentes acélból készül, és a szíj lehet bőr, szilikon vagy fém. A karórák dizájnja élénk és színes, ami tökéletesen illik a nők ízléséhez. A karórák óraszerkezete precíz és időtálló, ami nagyszerű választás a nők számára, akik szeretik az elegáns és pontos megjelenést.

Tommy Hilfigher női karórák

Tommy Hilfiger ékszerek

A Tommy Hilfiger ékszerek között az egyik kitüntetett ékszercsoport a női és férfi karkötők széles és izgalmas kínálata, amelyek önmagukban, órával, vagy további karkötőkkel halmozva is hordhatóak. A karkötők anyagukat tekintve általában rozsdamentes acélból, vagy bőrből készülnek kombinálva egyéb anyagokkal, kristályokkal, féldrágakövekkel és általában minden karkötőn feltűnik az eredeti Tommy Hilfiger színkombináció is, egy apró, piros-fehér-kék díszítőelemként.

Tommy Hilfiger karkötők

A Tommy Hilfiger megjelenés további ékszer kellékei a Tommy Hilfiger nyakláncok és fülbevalók, amelyek általában rozsdamentes acélból készülnek és lehetnek kristályokkal, gyöngyökkel, fémekkel, egyedi motívumokkal vagy más díszítő elemekkel diszítve. A fülbevalók és nyakláncok dizájnja letisztult és elegáns, ami tökéletesen illik az aktuális divat trendekhez, a márkához és a  férfiak és nők ízléséhez. A Tommy Hilfiger ékszerei minden alkalomra megfelelőek, legyen az egy hétköznapi öltözet, vagy egy alkalmi öltözet.

Tommy Hilfiger nyaklánc, fülbevaló