Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Desigual táskák, sálak

Te tudod mi a Desigual szó jelentése? A szó telitalálat, ha egy divatmárkát szeretnénk elnevezni, azt jelenti szó szerinti fordításban, hogy egyenlőtlen, de szabad fordításban igazából annyit tesz, hogy más mint a többi. És tényleg, a Desigual termékei karakteresen megkülönböztethetőek a többi márkától, és közben csinosak, hordhatóak és szórakoztatóan feltűnőek.

Desigual - a fiatalos márka

A cég tudatosan más mint a hagyományos divatmárkák, a Desigual filozófiáját a „Fan and Profit” elv járja körül, vagyis hisznek abban, hogy az üzlet és a szórakozás nem zárja ki egymást, hogy fel lehet építeni egy sikeres vállalkozást, egy termékkört, ami az emberek jókedvét is szolgálja.

Desigual táskák

Kicsi kézitáskát az éjszakai bulizáshoz vagy akár egy remek színházi előadáshoz? Nagy vásárlótáskát, amelyekben minden elfér, kényelmes futár táskát a napi rutin számára, retro bowling táskát, amelyek soha nem fognak kiesni a divatból? Bármit is keresel a Desigual táska kínálatában minden stílusra és minden alkalomra találsz izgalmas, ötletes és szórakoztató táska megoldást.

Desigual kistáska

Desigual táska Desigual táska szett

Desigual hátizsákok

A Desigual hátizsákok amellett, hogy biztosítják a hátizsákok praktikumát csodás színekkel, izgalmas formákkal, bohém motívumokkal tűnnek ki a tömegből. A hátizsák egy picit a lázadó szellem, a lázadó nő táskája, aki tudatosan választja a célszerűséget a felesleges elegancia ellenében. A Desigual hátizsákok pedig ügyesen egyensúlyoznak ezen a területen, zseniálisan ötvözik az egyszerű, praktikus formát az eleganciával és a hipszter világ motívumaival.

Desigual hátizsák

Desigual sálak

A Desigual sálak ideális kiegészítői az épp aktuális hangulatodnak, megjelenésednek. Nemcsak segítenek megvédeni a hidegtől, a hűvös szelektől, hanem ruházatod lényeges kiegészítői minden szezonban.
A Desigual kendők, a Desigual sál kollekció  garantálja, hogy a megjelenésed soha nem lesz unalmas, egysíkú. Akár négyszögletes, háromszög vagy téglalap alakú sálat választasz, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes terméket kapsz a Desigual által garantált színes hangulatból megszőve. A semleges színekkel vagy merész színekkel, mintákkal ellátott Desigual sálak, olyan lágyan és finoman simulnak a nyakadra soha nem akarod majd levetni őket.

Desigual sál, kendő

A Petró Galéria Desigual termékei a következő címen érhetőek el: Desigual Webáruház - Divatékszerbolt