Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Lisa arany gyerek fülbevalók

A Lisa gyermek fülbevalók mind kidolgozottságukban, méretükben, mind anyagukban, mind biztonsági megoldásaikban a kisgyerekek, alapvetően a kislányok igényeire lettek tervezve és kialakítva, motívumaikban pedig a gyermekekhez közelálló szimbólumokat - virágok, kisállatok, szívecske - ábrázolnak, mosolyt csalva a kisgyermekek és a felnőttek arcára.

Lisa arany koronás fülbevaló

A Lisa 14 karátos fehérarany, vagy sárgaarany fülbevalói kifejezetten kislányok, fiatal lányok részére készült, a fülbevaló mérete, illetve a fülbevaló biztonságos végzárása is a kisebbek igényeire lett kifejlesztve. Fontos, hogy a kicsiknek, főleg a babáknak szánt fülbevaló vége lehetőleg záródjon stekkerrel. Ez egy olyan kapocs, amely úgy öleli körbe a fülbevaló szárvégét, hogy az nem engedi szúrni a fülcimpa mögötti területet, és megakadályozza a kiesést is. Így egyszerre lesz kényelmes és biztonságos a gyerekfülbevaló.

Lisa Arany rózsaszín tűzzománc virág gyerek fülbevaló Lisa Arany csiga gyerek fülbevaló

Lisa Arany katicabogár gyerek fülbevaló Lisa Arany méhecske tűzzománccal gyerek fülbevaló

A Lisa Arany gyerek fülbevalók anyaga nemesfém, 14 karátos aranyból készülnek, így a fülbevaló biztonságos, nem alakul ki fémallergia a kicsik fülén. Fülbevalók általában nem túl nagyok, egy kisgyermek füléhez ideálisak, a tömegük 0,3 és 0,6 gramm között mozog, nagyságuk: 5-7 mm. A Lisa gyerekfülbevalói az arany és a fehérarany jellegzetes megjelenésére épülnek, bizonyos szimbólumoknál tűzzománccal kombinálva. A gyerek fülbevalókon a legtöbb esetben állatokat, virágokat, mese és szeretet motívumokat, könnyen érthető formákat, egyszerű pozitív gondolatokat találunk.

Lisa Arany unikornis gyerek fülbevaló Lisa Arany rózsaszín fehér pöttyös pillangó gyerek fülbevaló Lisa Fehér arany masni gyerek fülbevaló

A Petró Galéria Lisa gyermek fülbevalói elérhetőek itt » Lisa gyerek fülbevaló webáruház - Divatékszerbolt.