Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Tissot karórák, órák

A svájci Tissot 1853 óta gyárt és értékesít órákat, karórákat, ötvözve a hagyományokat a modern innovációval. A márka a "hozzáférhető luxus" elvét követi, kiváló minőségű, svájci órákat kínálva elérhető áron. A Tissot órák széles választékában kaphatók, a klasszikus és elegánstól a sportos és modernig, így minden stílushoz és alkalomhoz megtalálható a tökéletes darab. A Tissot nem csupán egy óragyártó, hanem a sportesemények hivatalos időmérője is, és számos hírességgel és sportolóval van szponzorációs szerződése.

Tissot női karórák

A Tissot női karórák a svájci minőség és precizitás megtestesítői, kiváló minőségű anyagokból készülnek, így megbízhatóak, pontosak és tartósak, viselőjüknek sok éven át örömet okoznak. Időtlen eleganciájukkal és stílusukkal minden alkalomhoz tökéletesen illeszkednek, kiemelve a nőiességet és az egyéni ízlést. Sokoldalúságukat számos funkciójuk is bizonyítja, mint a dátumkijelző, a vízállóság és a kronográf funkciók, így tökéletesen társai a modern nő aktív életmódjának. Mindemellett kiváló ár-érték arányt képviselnek, hiszen tartósságuknak és időtlen stílusuknak köszönhetően generációkon át örökíthetőek. A Tissot óra nem csupán egy időmérő eszköz, hanem egy értékes ékszer, amely magabiztosságot és eleganciát sugároz viselőjéről.

Tissot Lovely női karóra

Tissot Seastar női búváróra

Tissot férfi karórák

A Tissot férfi karórái, karóra kollekciói a megjelenésüket illetően a sportos és elegáns stílustól a klasszikus és modernig számos modellt tartalmaznak  így akár a mindennapi viselethez, akár különleges alkalmakra is megtalálhatja a tökéletes modellt. A Tissot kollekciói között a szuperelegáns dress watch-ok mellett természetesen sportos búvárórák, kronográfok, egyedi megjelenésű különleges modellek is találhatóak. Az automata órák kedvelői számára különleges modellek lehetnek a 80 órás járástartalékú Powermatic caliberrel szerelt modellek.

Tissot férfi karórák

Tissot PRX modellek

A Tissot PRX kollekció a 70-es évek sikeres óradesignjának modern újraértelmezése, tökéletesen ötvözi a retró stílust a modern eleganciával. A PRX karórák kvarc és automata szerkezettel is kaphatók, így mindenki megtalálhatja az ízlésének és igényeinek megfelelő modellt. A PRX kollekció különlegességei közé tartozik a jellegzetes formájú karcsú tok, az integrált szíj, a szálcsiszolt felület, a klasszikus PRX logó és a széles strukturált felületekkel kombinált színskála, ami a számlapokat illeti.

Tissot PRX karórák

Tissot különleges kiadások

A Tissot Special Edition karórák exkluzív darabok, amelyeket általában limitált szériában gyártanak, gyakran valamilyen különleges eseményhez, sport eseményhez vagy évfordulóhoz kapcsolódva. Ezek az órák egyedülálló dizájnnal és funkciókkal rendelkeznek, amelyek eltérnek a Tissot hagyományos kollekcióinak darabjaitól. A Special Edition karórák gyakran értékes anyagokból, vagy nem szokványos anyagokból készülnek, és igazi gyűjtői daraboknak számítanak. Ha egy különleges és egyedi órát keres, amely kiemeli stílusát, akkor a Tissot Special Edition karórák tökéletes választást jelentenek.

 

Tissot Special Edition kiadások

Tissot búvárórák

A Tissot Seastar kollekció búvárórái tökéletes társai a víz parti, a víz alatti kalandoknak. Akár profi búvár, akár csak a víz szerelmese, a Seastar órák megbízható teljesítményt és stílusos megjelenést nyújtanak. 300, vagy akár 600 méteres vízállóságukkal, forgatható lünettájukkal és lumineszkáló mutatójukkal ideálisak a mélységek felfedezéséhez. A Seastar órák nemcsak funkcionálisak, de elegánsak is, így a mindennapi viselethez is tökéletesen megfelelnek.

Tissot búváróra

Tissot chronograph karórák

A Tissot Chronograph karórák a tökéletes összhangot képviselik az időmérés szenvedélye, a precizitás és a stílus között. Kiváló minőségű svájci automata vagy kvarc szerkezettel és időmérő funkciókkal, chronográf komplikációkkal ellátva ideálisak azoknak, akik értékelik a pontosságot és a megbízhatóságot. A Tissot Chronograph karórák elegáns és modern megjelenéssel rendelkeznek, így nemcsak praktikusak, de stílusos kiegészítői is az outfitnek. Akár sportoló, akár üzletember, a Tissot Chronograph karóra tökéletes választás azoknak, akik értékelik a klasszikus értékeket és a modern technológiát.

Tissot kronograf karórak

Részletfizetés a Petró galériában by InstaCash

Egy megbízható karóra megvásárlása mindig nagyobb beruházás, ezért érdemes tudatosan tervezni vele. Tudtad? A Petrógalériában lehetőséged van akár részletekben - 50% önerővel és 0% THM-el - is kifizetni az általad kiválasztott terméket, hogy a rendelés még személyre szabottabb, kényelmesebb és biztonságosabb lehessen számodra.

Nézz körül a Petró Galéria Tissot webáruházában, vagy gyere be nagykanizsai üzletünkbe és keress egy tökéletes Tissot karórát magadnak, vagy ajándékba szeretteidnek!