Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Ékszerbolt

A Petró Galéria Divat és ékszerbolt Nagykanizsa központjában, elegáns környezetben széles és friss termékkínálattal várja régi partnereit, leendő vásárlóit és az érdeklődőket. A Petró Galéria termékkínálata alapvetően a nők igényeit megcélozva került kialakításra, de természetesen az urak számára is tudunk férfias órákkal, karkötőkkel szolgálni. Az ékszerek meghatározó elemei a Pandora és a Thomas Sabo méltán népszerű kollekciói és a friss, csillogó Swarovski megoldások. A nagy márkákat harmonikusan egészítik ki a Coueur de Lion elegánsan minimalista ékszermegolásai és a PD Paola ékszerek spanyol mentalitása.

A karórákat tekintve is széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére, mind a női, mind a férfi karórák terén. Hölgyek számára széles a választék, ők a Thomas Sabo, Swarovski, Coeur de Lion, Tommy Hilfiger, Boss és a Seiko óramodelljei közül választhatnak. Férfiak esetében pedig a Thomas Sabo, Tommy Hilfiger, Boss inkább divatórái és a SEIKO professzionális óraválasztéka jöhet számításba.

Petró Galéria - ÉkszerboltPetró Galéria - Ékszerbolt

Ékszerkínálatunk

Pandora ékszerek
Thomas sabo ékszerek
Swarovski ékszerek
Nomination ékszerek
Coeur de Lion ékszerek
PD Paola ékszerek
Tommy Hilfiger ékszerek
Hugo Boss ékszerek

Óra, karóra kínálat

Thomas Sabo órák
Swarovski órák
Coeur de Lion női órák
Hugo Boss órák
Tommy Hilfiger órák
Seiko órák

Ékszertartók, ékszerdobozok

Stackers ékszertartók

Divatcikkek, kiegészítők

Desigual táskák, sálak

A Petró Galéria Ékszerüzlet hivatalos weboldala és webáruháza a Divatékszerbolt ékszer webáruház, ahol az aktuálisan elérhető termékek, termékakciók, részletes termékinformációk böngészhetőek és a webáruház rendszerének segítségével könnyedén megvásárolhatóak.

Az ékszerbolt címe: 8800 Nagykanizsa, Fő út 19.