Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Ékszerbolt

A Petró Galéria Divat és ékszerbolt Nagykanizsa központjában, elegáns környezetben széles és friss termékkínálattal várja régi partnereit, leendő vásárlóit és az érdeklődőket. A Petró Galéria termékkínálata alapvetően a nők igényeit megcélozva került kialakításra, de természetesen az urak számára is tudunk férfias órákkal szolgálni. Az ékszerek meghatározó elemei a Pandora és a Thomas Sabo méltán népszerű kollekciói és a friss, csillogó Swarovski megoldások. A nagy márkákat harmonikusan egészítik ki a Coueur de Lion elegánsan minimalista ékszermegolásai és az Engelsrufer ékszerek transzendaitása.

A karórákat tekintve is széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére, a Thomas Sabo férfias órái mellett megtalálhatjuk a szemet gyönyörködtető Swarovski, Cluse és Bering karórákat.

Petró Galéria - ÉkszerboltPetró Galéria - Ékszerbolt

Ékszerkínálatunk

Pandora ékszerek
Thomas sabo ékszerek
Swarovski ékszerek
Coueur de Lion ékszerek

Óra, karóra kínálat

Thomas Sabo órák
Swarovski órák
Cluse órák
Bering órák
Tommy Hilfiger órák

Ékszertartók, ékszerdobozok

Stackers ékszertartók

Divatcikkek, kiegészítők

Desigual táskák, sálak

A Petró Galéria Ékszerüzlet hivatalos weboldala és webáruháza a Divatékszerbolt ékszer webáruház, ahol az aktuálisan elérhető termékek, termékakciók, részletes termékinformációk böngészhetőek és a webáruház rendszerének segítségével könnyedén megvásárolhatóak.

Az ékszerbolt címe: 8800 Nagykanizsa, Fő út 19.