Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Női és férfi karórák

A mindennapok egyik nélkülözhetetlen eszköze az óra, amely segít tájékozódni az idő gyorsan múló világában. Az órák legpraktikusabb társasága pedig a női és a férfi karórák széles választéka, hisz egy mozdulatra bármikor leolvashatjuk róla a pontos időt és mellette már régóta a divat, a megjelenés, a kommunikáció fontos eszköze is. Nem mindegy milyen óránk van, és manapság már a többség alkalomhoz, öltözethez más-más órát, karórát visel.

A Petró Galéria széles óra kínálata mind a női vásárlók, mind az urak számára kínál különböző stílusú és szerkezetű karórákat ünnepi alkalmakra, vagy a mindennapokra. A karóra ideális ajándék is egyben, ha gondot okoz a megfelelő ajándék kiválasztása a karóra jó választás lehet. Bárki is legyen a megajándékozandó célszemély, bizton találunk az egyéniségéhez illő karóra megoldást.

Női karórák

A női karórák nagyon sokféle méretben a 26 mm-től, egészen a 40 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatiukat, diszítettségüket tekintve is nagyon sokféle kivitelben állnak a női vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Swarovski, Nomination, Seiko, Boss, Tommy Hilfiger, Roamer órákból választhat.

Férfi karórák

A férfi karórák általában egyszerűbbek, kevésbé feltünőek, mint női társaik nagyon sokféle méretben a 30 mm-től, egészen a 48 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatukat, diszítettségüket tekintve is relativ széles spektrumban állnak a férfiak, a férfi vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Seiko, Roamer, Boss, Tommy Hilfiger, órákból választhatsz.

Thomas Sabo órák

Thomas Sabo órák

A Thomas Sabo női és férfi karórák nem kötnek kompromisszumot a minőség és a legújabb divat trendek terén, és nem mellesleg tökéletesen illeszkednek a Thomas Sabo ékszerekhez. Acél, vagy kerámia óratok, japán Miyota óraszerkezet, nem tükröződő, zafír bevonattal rendelkező ásványi üveg garantálják a problémamentes működést. Az órák gazdag forma és színvilága, a változatos anyaghasználat tökélletes megjelenést biztosít nemcsak a hétköznapokban.

Nézze meg óra kínálatunkat » Thomas Sabo karórák

Swarovski órák

Swarovski karórák

A Swarovski órái esetében is a csillogásé az egyik főszerep, legtöbb karórájuk Swarovski kristályokkal díszített. A választékunkban nemcsak arany, ezüst és fekete órák kaptak helyet, hanem igazán egyedi éjkék és smaragdzöld darabok is. Már csak azt kell eldöntened, hogy a diszkrét csillogás vagy a vakító ragyogás mellett teszed le a voksod. Az órák svájcban készülnk, és egyaránt megfelelnek a a klasszikus és extrémebb stílus kedvelői eltérő ízlésének.

Nézze meg óra kínálatunkat » Swarovski karórák

Seiko karórák

Seiko női és férfi órák

Ha nagyon spéci és extra karórákról beszélünk a többség a svájci órákra gondol azonnal, pedig a világ a másik végén is dolgozik egy patinás óragyártó a SEIKO, akinek a nevéhez talán több újítás kapcsolódik mint az ismert óragyártókhoz. A Seiko 1881-től foglalkozik órákkal, amikor is Tokióban, Kintaro Hattori megnyitott óraboltját és óraműhelyét. A SEIKO 140 éves történetében számos területen volt világelső, többek között a neki köszönheti a világ a kvarcórát, a világ első kvarc óraszerkezetét is.

Nézze meg Seiko óra kínálatunkat » Seiko női karórák, Seiko férfi karórák

Tommy Hilfiger órák, karórák

Tommy Hilfiger órák, karórák nőknek, férfiaknak

A Tommy Hilfiger cég alapítója nem egy szokványos figura, ahogy a cég által alkotott női és férfi karóra kollekciók sem számítanak annak. Egy kis provokációval fűszerezett fiatalos cool stílus ötvöződik a precizitással és megbízhatósággal a Tommy Hilfiger megbízható, strapabíró és többségükben vízálló óraszerkezeteiben. A Tommy Hilfiger órák sok esetben formabontó számlappal, színvilággal készülnek, hogy a lázadóbb egyéniségekhez is passzoljanak, de megtalálhatóak letisztult, magabiztosságot sugárzó órakompozíciók is a kínálatban.

Nézze meg óra kínálatunkat » Tommy Hilfiger női karórákTommy Hilfiger férfi karórák

Hugo Boss női és férfi karórák, karkötők

Hugo Boss karórák

A Hugo Boss órák, a gyártó női és férfi karórái kitűnnek a divatórák széles palettájából, az órák letisztult és kidolgozott vonalai, a precíz kidolgozottság, a klasszikus és karakteres stíluselemek keveréke majd minden korosztály számára viselhető elegáns óra megoldássá avanzsálják az egyes óratípusokat. A Boss órák majd mindegyike fiatalos stílusban készült, ahol az elegancia ötvöződik a precizitással és megbízhatósággal, az óratok általában acél, így az órák nagyon strapabíróak és többségükben vízálló tulajdonsággal is rendelkeznek. A számlapot a Hugo Boss karórák esetében edzett kristályüveg védi, a pontos időért egy svájci kvarc óramű felelős, és minden órán feltűnik a Hugo Boss márka határozott és markáns logója is.

A presztízs kategóriába számító Hugo Boss karórák sok esetben összetett, sokfunkciós számlappal, dinamikus színvilággal készülnek, hogy a kitűnni vágyó egyéniségekhez is passzoljanak, de megtalálhatóak letisztult, magabiztosságot sugárzó órakompozíciók is a kínálatban.

Nézd meg a Boss kínálatunkat » Boss női karórák, Boss férfi karórák, Boss karkötők

Roamer női és férfi karórák, karkötők

Roamer karórák

A svájci ROAMER óragyártó, a ROAMER of Switzerland 1888 óta a kiváló minőségű svájci órák szinonimája szerte a nagyvilágban. A klasszikusan elegáns dizájnnal kombinált karórák a folyamatos innovációknak, kiváló anyagoknak, kifinomult kivitelezésnek és a beépített precíz svájci szerkezeteknek köszönhetően a világ egyik legismertebb óramárkájává avanzsálták a Roamert az elmúlt évtizedekben. A részletekre való tökéletes odafigyelés, valamint a kivételes és személyes elkötelezettség teszi a ROAMER óráit igazán egyedivé.

A Roamer karórák magas minőségét a svájci általában nemesacél tok és szíj és a svájci automata, vagy quartz szerkezet, a zafír üveg és a tökéletes kidolgozottság alapozzák meg. A Roamer kollekciói között szép számban találunk klasszikus öltönyórákat, búvárórákat, kronográfokat és természetesen kecses női órákat a gyengébbik nem képviselői számára.

Nézd meg a Roamer kínálatunkat » Roamer női karórák, Roamer férfi karórák