Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Női és férfi karórák

Női és férfi karórák

A mindennapok egyik nélkülözhetetlen eszköze az óra, amely segít tájékozódni az idő gyorsan múló világában. Az órák legpraktikusabb társasága pedig a női és a férfi karórák széles választéka, hisz egy mozdulatra bármikor leolvashatjuk róla a pontos időt és mellette már régóta a divat, a megjelenés, a kommunikáció fontos eszköze is. Nem mindegy milyen óránk van, és manapság már a többség alkalomhoz, öltözethez más-más órát, karórát visel.

A Petró Galéria széles óra kínálata mind a női vásárlók, mind az urak számára kínál különböző stílusú és szerkezetű karórákat ünnepi alkalmakra, vagy a mindennapokra. A karóra ideális ajándék is egyben, ha gondot okoz a megfelelő ajándék kiválasztása a karóra jó választás lehet. Bárki is legyen a megajándékozandó célszemély, bizton találunk az egyéniségéhez illő karóra megoldást.

Női karórák

A női karórák nagyon sokféle méretben a 26 mm-től, egészen a 40 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatiukat, diszítettségüket tekintve is nagyon sokféle kivitelben állnak a női vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Swarovski, Cluse, Bering órákból választhat.

Férfi karórák

A férfi karórák általában egyszerűbbek, kevésbé feltünőek, mint női társaik nagyon sokféle méretben a 30 mm-től, egészen a 48 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatukat, diszítettségüket tekintve is relativ széles spektrumban állnak a férfiak, a férfi vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Mvmt, Cluse, Bering órákból választhatsz.

Thomas Sabo órák

Thomas Sabo órák

A Thomas Sabo női és férfi karórák nem kötnek kompromisszumot a minőség és a legújabb divat trendek terén, és nem mellesleg tökéletesen illeszkednek a Thomas Sabo ékszerekhez. Acél, vagy kerámia óratok, japán Miyota óraszerkezet, nem tükröződő, zafír bevonattal rendelkező ásványi üveg garantálják a problémamentes működést. Az órák gazdag forma és színvilága, a változatos anyaghasználat tökélletes megjelenést biztosít nemcsak a hétköznapokban.

Nézze meg óra kínálatunkat » Thomas Sabo karórák

Swarovski órák

Swarovski karórák

A Swarovski órái esetében is a csillogásé az egyik főszerep, legtöbb karórájuk Swarovski kristályokkal díszített. A választékunkban nemcsak arany, ezüst és fekete órák kaptak helyet, hanem igazán egyedi éjkék és smaragdzöld darabok is. Már csak azt kell eldöntened, hogy a diszkrét csillogás vagy a vakító ragyogás mellett teszed le a voksod. Az órák svájcban készülnk, és egyaránt megfelelnek a a klasszikus és extrémebb stílus kedvelői eltérő ízlésének.

Nézze meg óra kínálatunkat » Swarovski karórák

Cluse órák

Cluse karórák

A Cluse viszonylag fiatal óramárka az egyszerű megjelenést, az egyszerű design megoldások alkalmazását fejlesztette tökéjre. Órái fiatalosak, sokszínűek és jól harmonizálnak a különböző divatirányzatok aktuális megjelnéseivel. A CLUSE órák feldobják megjelenésed, és tökéletesen kiegészítik a ruhádat, a megjelnésed. A Cluse órák felépítésüket tekintve masszív acél tokkal, edzett, karcolódásmentes üveggel bírnak, és akár 30 méter vízmélységig gond nélkül működnek, a pontos időméréshez pedig a japán miyota cég biztosítja a kvarc óraművet.

Nézze meg óra kínálatunkat » Cluse női karórák, Cluse férfi karórák

Bering órák

Bering karórák nőknek, férfiaknak

Dán letisztult formavilág, hűvös és tiszta elegancia, határozott és világos körvonalak és ultravékony formák jellemzik a Bering órákat, amelyeken az idő úgy múlik el, hogy nem hagy rajtuk nyomot. Az órák karcálló zafír, a kristály óraüveggel és a karcálló HighTech kerámia felhasználásával készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy ellenállnak a mindennapos használat behatásainak. Az órák minden alkatrésze magas minőségű tartós anyagokból készül és a kollekciók mind férfi, mind női karórákat tartalmaz.

Nézze meg óra kínálatunkat » Bering női karórák, Bering férfi karórák