Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Női és férfi karórák

A mindennapok egyik nélkülözhetetlen eszköze az óra, amely segít tájékozódni az idő gyorsan múló világában. Az órák legpraktikusabb társasága pedig a női és a férfi karórák széles választéka, hisz egy mozdulatra bármikor leolvashatjuk róla a pontos időt és mellette már régóta a divat, a megjelenés, a kommunikáció fontos eszköze is. Nem mindegy milyen óránk van, és manapság már a többség alkalomhoz, öltözethez más-más órát, karórát visel.

A Petró Galéria széles óra kínálata mind a női vásárlók, mind az urak számára kínál különböző stílusú és szerkezetű karórákat ünnepi alkalmakra, vagy a mindennapokra. A karóra ideális ajándék is egyben, ha gondot okoz a megfelelő ajándék kiválasztása a karóra jó választás lehet. Bárki is legyen a megajándékozandó célszemély, bizton találunk az egyéniségéhez illő karóra megoldást.

Női karórák

A női karórák nagyon sokféle méretben a 26 mm-től, egészen a 40 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatiukat, diszítettségüket tekintve is nagyon sokféle kivitelben állnak a női vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Swarovski, Seiko, Boss, Tommy Hilfiger, Coeur de Lion órákból választhat.

Férfi karórák

A férfi karórák általában egyszerűbbek, kevésbé feltünőek, mint női társaik nagyon sokféle méretben a 30 mm-től, egészen a 48 mm átmérőig készülnek és megjelenésüket, anyaghasználatukat, diszítettségüket tekintve is relativ széles spektrumban állnak a férfiak, a férfi vásárlók rendelkezésére. Kínálatunkban Thomas Sabo, Swarovski, Seiko, Boss, Tommy Hilfiger, órákból választhatsz.

Thomas Sabo órák

Thomas Sabo órák

A Thomas Sabo női és férfi karórák nem kötnek kompromisszumot a minőség és a legújabb divat trendek terén, és nem mellesleg tökéletesen illeszkednek a Thomas Sabo ékszerekhez. Acél, vagy kerámia óratok, japán Miyota óraszerkezet, nem tükröződő, zafír bevonattal rendelkező ásványi üveg garantálják a problémamentes működést. Az órák gazdag forma és színvilága, a változatos anyaghasználat tökélletes megjelenést biztosít nemcsak a hétköznapokban.

Nézze meg óra kínálatunkat » Thomas Sabo karórák

Swarovski órák

Swarovski karórák

A Swarovski órái esetében is a csillogásé az egyik főszerep, legtöbb karórájuk Swarovski kristályokkal díszített. A választékunkban nemcsak arany, ezüst és fekete órák kaptak helyet, hanem igazán egyedi éjkék és smaragdzöld darabok is. Már csak azt kell eldöntened, hogy a diszkrét csillogás vagy a vakító ragyogás mellett teszed le a voksod. Az órák svájcban készülnk, és egyaránt megfelelnek a a klasszikus és extrémebb stílus kedvelői eltérő ízlésének.

Nézze meg óra kínálatunkat » Swarovski karórák

Seiko karórák

Seiko női és férfi órák

Ha nagyon spéci és extra karórákról beszélünk a többség a svájci órákra gondol azonnal, pedig a világ a másik végén is dolgozik egy patinás óragyártó a SEIKO, akinek a nevéhez talán több újítás kapcsolódik mint az ismert óragyártókhoz. A Seiko 1881-től foglalkozik órákkal, amikor is Tokióban, Kintaro Hattori megnyitott óraboltját és óraműhelyét. A SEIKO 140 éves történetében számos területen volt világelső, többek között a neki köszönheti a világ a kvarcórát, a világ első kvarc óraszerkezetét is.

Nézze meg Seiko óra kínálatunkat » Seiko női karórák, Seiko férfi karórák

Tommy Hilfiger órák, karórák

Tommy Hilfiger órák, karórák nőknek, férfiaknak

A Tommy Hilfiger cég alapítója nem egy szokványos figura, ahogy a cég által alkotott női és férfi karóra kollekciók sem számítanak annak. Egy kis provokációval fűszerezett fiatalos cool stílus ötvöződik a precizitással és megbízhatósággal a Tommy Hilfiger megbízható, strapabíró és többségükben vízálló óraszerkezeteiben. A Tommy Hilfiger órák sok esetben formabontó számlappal, színvilággal készülnek, hogy a lázadóbb egyéniségekhez is passzoljanak, de megtalálhatóak letisztult, magabiztosságot sugárzó órakompozíciók is a kínálatban.

Nézze meg óra kínálatunkat » Tommy Hilfiger női karórákTommy Hilfiger férfi karórák

Hugo Boss női és férfi karórák, karkötők

Hugo Boss karórák

A Hugo Boss órák, a gyártó női és férfi karórái kitűnnek a divatórák széles palettájából, az órák letisztult és kidolgozott vonalai, a precíz kidolgozottság, a klasszikus és karakteres stíluselemek keveréke majd minden korosztály számára viselhető elegáns óra megoldássá avanzsálják az egyes óratípusokat. A Boss órák majd mindegyike fiatalos stílusban készült, ahol az elegancia ötvöződik a precizitással és megbízhatósággal, az óratok általában acél, így az órák nagyon strapabíróak és többségükben vízálló tulajdonsággal is rendelkeznek. A számlapot a Hugo Boss karórák esetében edzett kristályüveg védi, a pontos időért egy svájci kvarc óramű felelős, és minden órán feltűnik a Hugo Boss márka határozott és markáns logója is.

A presztízs kategóriába számító Hugo Boss karórák sok esetben összetett, sokfunkciós számlappal, dinamikus színvilággal készülnek, hogy a kitűnni vágyó egyéniségekhez is passzoljanak, de megtalálhatóak letisztult, magabiztosságot sugárzó órakompozíciók is a kínálatban.

Nézd meg a Boss kínálatunkat » Boss női karórák, Boss férfi karórák, Boss karkötők

Coeur de Lion női karórák

Coeur de Lion női karórák

A Coeur de Lion női karórái a Coeur de Lion finoman elegáns, minimalista formavilágát követik, az egyszerű és határozott mozdulatokkal "megrajzolt" órák a női csuklók arányait figyelmebe véve ideális méretben és kialakításban járulnak hozzá a modern nő határozott megjelenéséhez. A Coeur de Lion új karóra kollekciója mindegyik darabja kiváló minőségű nemesacél óratokkal készült, az idő méréséért japán qvarc óramű felel. Az óra megjelenésének fontos darabja az óraszíj, amely finom fémhálóból, valódi olasz bőrből, vagy szatén felületű fémből kélszül és az alkalmazott csatmegoldásnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan oldható és zárható. A Coeur de Lion karórák tökéletesen harmonizálnak a cég ékszereivel, karkötőkkel, nyaklánccal, fülbevalóval kombinálva garantálják a tökéletes és elegáns megjelenést.

Nézze meg óra kínálatunkat » Coeur de Lion női karórák