Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Thomas Sabo ékszerek, órák

A Thomas Sabo esetében is egy világmárkáról beszélünk, egy európai sikercégről. Az alapító Thomas Sabo egy ausztriai születésű vállakozó, aki az ékszergyártással viszonylag korán kapcsolatba került, első önálló ékszerboltja pedig 1998-ban nyilt meg Frankfurtban. A 98-as debütálás után viszonylag hamar nyiltak az új Thomas Sabo boltok szerte a világban és mára már minden kontinensen ismerősen cseng a Thomas Sabo név.

A márka alapvetően ezüst ékszereket gyárt a kezdetektől fogva, első nagy sikerük 2006-ra datálódik, amikor piacra léptek a charmjaikkal és charmokhoz szervesen kapcsolódó karkötőkkel, nyakláncokkal.

 

Thomas Sabo charmok, karkötők

Thomas Sabo charm - karkötő

A Thomas Sabo az elsők között lépett a piacra charmokkal, a charmokkal, függő medálokkal kombinálható karkötőkkel. A Thomas Sabo karkötők, vagy kerperecek anyaga általában sterling ezüst, kialakításuktól függően kombinálhatóak charmokkal, vagy kis függő medálokkal.

A gondosan kidolgozott charmok, kis medálok általában lobster kapoccsal csatlakoztathatók a charm karkötőre, vagy más a kapcsot fogadni tudó ékszerre. A Charm választék óriási, mind témában, stílusban, kidolgozottságban mindenki találhat számára megfelelő kiegészítő charm medált karkötőjére, bokaláncára, vagy akár a nyakláncára.

Thomas Sabo fülbevalókThomas Sabo fülbevalók

A Thomas Sabo a fülbevalók terén is a sokszínűséget nyújtja, a kínáltban megtalálhatóak az ezüst, vagy aranyozott bedugós fülbevalók, a beakasztós fülbevalók, a karika fülbevalók, fülfüggős fülbevalók, a fülbevaló díszek, vagy charmok és a kreolok. A Thomas Sabo fülbevalók és fülbevaló charmok természetesen kombinálhatóak és akár több fülbevaló is együtt hordható, fokozva a megjelenésünk hatásosságát.

Thomas Sabo fülbevalóThomas Sabo fülbevalóThomas Sabo fülbevaló

Thomas sabo nyakláncok, medálok, gyűrűk

A Thomas Sabo általában nyakláncokra való nagy medáljai rendkívűl sokszínűek, anyaguk sterling ezüst, aranyozott ezüst. A Thomas Sabo medálok pazarul díszítettek cirkóniával, gyöngyházzal, Art Deco vonalvezetéssel. A medálokkal tökéletesen harmonizáló nyakláncok pedig különböző színekben, méretekben és stílusban mindenki számára tudják nyújtani a lehengerlő megjelenéshez szükséges segítséget.

Thomas Sabo nyaklánc, gyűrű

A gyűrűk területén a Thomas Sabo kollekcióiélénk színekkel, egzotikus formákkal messze kitűnnek az unalmas, megszokott gyűrű kollekciókból. Itt igazán érdekes motívumokkal, formavilággal és kidolgozottsággal találkozhat a vásárló, legyen szó koktélgyűrűről, halmozható gyűrűről vagy akár jegygyűrűről.

A Thomas Sabo bokalánc

A bokalánc egy kimondottan sexi ékszer, nagyon feldobja a fedetlen lábak megjelenését a strandon, a kávéház teraszán, vagy egy randevú esetén. A Thomas Sabo több boklánc megoldással is áll vásárlói rendelkezésére, vannak olyan Thomas Sabo bokaláncok, amelyekre tetszőleges számú charm is rátehető, tovább színesítve, gazdagítva a bokalánc megjelenését.

Thomas Sabo órákThomas Sabo órák

A Thomas Sabo órákat, karórákat a precíz, strapabíró felépítés, megbízható óramű és a márka stílusával, forma és színvilágával tökéletesen harmonizáló megjelenés jellemzi. Az órák között a klasszikus, visszafogott megjelenésű darabok mellett, a formabontó, vagány már-már polgárpukkasztó kivitelig széles palettáról választhat az órájára valamit is adó vásárló. A Thomas Sabo óra a kompromisszum nélküli választás, ha divatos, trendi órát keresnénk önmagunknak, vagy akár ajándékba.

A Petró Galéria Thomas Sabo termékei elérhetőek itt »Thomas Sabo Webáruház - Divatékszerbolt.