Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Swarovski ékszerek, órák

A Swarovski egy patinás ausztria kristályelőállító és ékszergyártó cég, amelynek gyökerei a 19. század végére nyúlnak vissza. Ma már a világ vezető minőségi kristályékszereket gyártó cégeként mind klasszikusan elegáns, mind pedig divatos, trendkövető, trendteremtő ékszerekkel és kiegészítőkkel örvendezteti meg új és újabb kollekciókkal az ékszer kedvelő közönséget.

A Swarovski első saját ékszerkollekciója a 70-es években az Egyesült államokban debütált, amit követően hamarosan a márka az egész világon az elegancia és a csillogás szinonímájává vált.

Swarovski órák

Precíz svájci óramű és elegáns, néha extravagáns megjelenés jellemzi a Swarovski karóráit, amelyek mind a hétköznapi, mind az alkalmi megjelenéshez ideális kiegészítőként hordhatóak. A Swarovski óra, különösen a női karórák a vibráló és sokszínű, mégis finom női lélek társai, harmonikus arányok, színek és tökéletesen adagolt csillogás teremti meg az összhangot óra és viselője között.

swarovski óra swarovski óra swarovski óra

Swarovski karkötők és charmok

swarovski karkötő diszdobozzal

A Swarovski karkötői esetében is maximálisan kihasználja a Swarovski kristályok által biztosítható csillogó megjelenést, karkötői különböző osszeállításban és színekben tartalmaznak Swarovski kristályokat. Gyakran feltűnik a karkötők esetében is a jellegzetes Swarovski hattyú motívum, az örök szerelem szimbólumai, illetve a különböző virágok, lepkék.

A Swarovski karkötők egyes modelljei is kombinálhatóak charmokkal, természetesen Swarovski charmok kapcsolhatóak a karkötőre. A charm egy nyitható kapoccsal rendelkezik, amivel a Remix karkötőkre lehet csatolni.

swarovski hattyús karkötő swarovski lánc karkötő swarovski charm karkötő

Swarovski fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok

A Swarovski kínálatából természetesen nem hiányozhatnak a fülbevalók, a gyűrűk és a nyakláncok sem. A Swarovski fülbevaló egyszerűen vonzza a tekintetet, a viselőjére írányítja a figyelmet, hasonlóan a Swarovski nyaklánc igéző csillogásához. A fülbevalók és a nyakláncok fókuszában általában egy vagy több Swarovski kristály ragyog, ahogy a viselője is beragyogja vele a környezetét.

swarovski fülbevaló swarovski kristállyal

A Swaovski gyűrű is a ragyogásról, tündöklésről szól, bár nincs annyira előtérben mint a fülbevaló, vagy a nyaklánc, mégis fontos kiegészítője az összképnek.

A Petró Galéria Swarovski termékei a következő címen érhetőek el » Swarovski Webáruház - Divatékszerbolt