Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Pandora ékszerek

A Pandora a világ meghatározó ékszermárkája, hiszen ma már a harmadik legnagyobb ékszergyártó a világon a Tiffany-t és a Bvlgari-t követve. Nem véletlen, hogy a fiatal Pandora ilyen rövid idő alatt meghatározó ékszermárkává nőtte ki magát, a kollekciók és a felhasznált motívumok mindig frissek, játékosak, ízgalmasak és minden évben több új kollekció jelenik meg a kínálatban.Pandora karkötő családok.

Pandora Moments karkötő

 

A Pandora legnagyobb "találmánya" azonban a moduláris, variálható ékszerek kollekciói, ahol az ékszerelemeket variálva, akár minden nap egy új ékszert állíthatunk össze magunknak, ha megfelelő mennyiségű ékszer "alkatrésszel" rendelkezünk. A kombinálható ékszereken belül a legnagyobb sikert a charm-karkötő megoldás aratta, ahol egy karkötő, vagy karperec alapra tetszőlegesen lehet különböző kis charmokat felfűzni és újabb és újabb karkötőt összeállítani.

Charm - karkőtő családok

A Pandora ékszereken belül jelenleg 3 kombinálható ékszerkollekció is elérhető, amellyek megjelenésükben, méreteikben, kapcsolódási elveikben térnek el egymástól, ezek a Moments kollekció, Reflexions kollekció, és Me kollekció. Fontos tudni, hogy a 3 kollekció elemei egymással nem keverhetőek!

Pandora charm -MomentsPandora charm - ReflexionsPandora charm - Me
Moments charmReflexions charmMe charm

Moments kollekció, moments karkötők és charmok

A Pandora Moments karkötők és charmok a Pandora legelső ilyen jellegű megoldása. Egy kiforrott, hatalmas charm választékkal rendelkező kollekcióról van szó, ahol a moments karkőtő az alap, amire fűzhetjük a moments charmokat, spacereket, klippeket.

Reflexions kollekció

A reflexions kollekció újdonsága az új magas minőségű fémekből szőtt rugalmas, hálós kialakítású karkötő alaptest, maga a reflexions karkötő, amelynek köszönhetően az kecsesen simul a csuklódra. Erre kerülnek a vadonatúj reflexions charmok, amelyek felcsúsztatva a karkötőre szinte egy síkba kerülnek a fémhálóval.

Me kollekció

 

A Pandora Me kollekció a Pandora legfiatalabb ékszercsaládja, ahol egy egyszerűbb és alacsonyabb költségű ékszercsaládról van szó. Fontos azonban tudni, hogy a Pandora Me charmjai a Me kollekció karpereceihez, karkötőihez és biztostű brossához illenek. Nem kompatibilisek a Pandora Moments és a Pandora Reflexions kollekciók ékszereivel, azokhoz saját egyedi charmok tartoznak.

Pandora ME kollekció

Pandora fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok

Pandora nyakláncA Pandoránál a karkötők mellett hatalmas választék található fülbevalókból, gyűrűkből, nyakláncokból, a Pandorától megszokott minőségben és változatosságban. A Pandora nyakláncok esetében a láncok kombinálhatóak Pandora medálokkal természetesen, A gyűrűk, fülbevalók pedig anyaghasználatukban, stílusukban, formavilágukban abszolút harmonizálnak a Pandora termékeivel, így nem kell sokat gondolkodnod, ha együtt szeretnéd hordani őket.

A Petró Galéria Pandora termékei a következő címen érhetőek el: Pandora Webáruház - Divatékszerbolt