Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

Roamer férfi és női karórák

A patinás svájci Roamer az elmúlt 150 év óragyártási tapasztalatának köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb óragyártónak számít, és különösen nagy tapasztalatokkal rendelekezik a mechanikus és ezen belül az automata karórák gyártása terén. A svájci órágyártás egyik meghatározó alakja a 135 éves múlttal rendelkező Roamer, amely mint törtélnelmi óramárka hű maradt a gyökerekhez, ma is svájcban, saját gyártásban, svájci alkatrészeket és szerkezeteket felhasználva készítí modelljeit, amelyek a világ összes országában forgalmazottak és keresettek. Köszönhetően a pontos piaci célzásnak, a tökéletes és folyamatosan megújuló designak és a svájci minőségnek jelenleg hazánkban a Roamer az egyik legjobb ár-érték arányú svájci óramárka. A svájci eredetet jól mutatja a hátlapba gravírozott "SWISS MADE" felírat, amely csak akkor szerepelhet egy órán, ha az Svájcban is készült.

Roamer karórák

Roamer női órák

A Roamer karórák kínálatában számos női kollekció gyönyörű darabjai között válogathatunk, ha megjelenésünkhöz passzoló igazán elegáns darabot keresnénk. A Roamer női karórák különféle fémszíjjal vagy bőrszíjjal választhatóak, a hagyományos világos számlap mellet számos színes, vagy átmenetes számlapos megoldást is találunk és nagyon sok modell esetén valódi gyémánt ül az indexek helyén, vagy díszíti a számlapot.

Roamer női órák

Roamer férfi órák

A Roamer a férfi órák széles választékát kínálja, a klasszikus és elegáns modellektől a modern és sportos darabokig. Mindegyik karóra letisztult vonalvezetéssel és ízléses dizájnnal rendelkezik, mely tökéletesen kiegészíti viselője öltözködését, és magabiztos megjelenést kölcsönöz. A Roamer férfi órák ára az egyik legversenyképesebb a piacon kapható más svájci órákhoz képest. Mindemellett a márka kiváló minőséget és tartósságot nyújt, így a Roamer óra egy befektetés, amely hosszú távon is megtérül.

Roamer férfi órák

Roamer búvárórák

A Roamer palettáján számos búváróra tulajdonsággal bíró kollekciót és számos komoly búváróra modellt találhatunk, amennyiben egy megbízható vízállóságú és elegáns megjelenésű karórát keresünk. A Roamer búváróráit általában zafír üveg védi, a vízállóságot a menetes hátlap, a koronazár is garantálja, de nem marad el a búvárórák kötelező kelléke a búvárlünetta sem ezen modellekről. Az órák 200 méteres vízállósággal rendelkeznek, így a hobbi búvárkodások többsége esetében is nyugodtan vízbe vihetjük őket. Kedvelt búvárórákat tartalmazó kollekciók: 

Roamer búvárórák

Roamer krongráfok

A jellemzően férfiak számára készített Roamer kronográf karórák svájci precizitást és kifinomult stílust testesítenek meg. A Roamer 1888 óta gyárt karórákat, és a chronograph modellek a márka legnépszerűbbjei közé tartoznak. Ezek a karórák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és megbízható svájci kvarc- vagy automata szerkezetekkel szereltek fel. A chronograph (stopper) funkció lehetővé teszi az idő, időintervallum mérését másodperces, vagy tizedmásodperces léptékben, általában max 12 óra hosszban, így ideálisak sportolóknak és más professzionális felhasználóknak.

Roamer krongráf karórák

Roamer automata karórák

A patinás svájci Roamer az elmúlt 150 év óragyártási tapasztalatának köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb óragyártónak számít, és különösen nagy tapasztalatokkal rendelekezik a mechanikus és ezen belül az automata karórák gyártása terén. A Roamer automata karórák - minta az automaták általában - egy belső mechanizmus segítségével a viselő mozgási energiáját hasznosítják, és az óra mozgásából nyert energiát tárolják be az óra főrugójának segítségével, így folyamatos viselés esetén az óra automatán felhúzza saját magát, elvileg sosem kell újrahúzni őket.

Roamer automata karórák

Részletfizetés a Petrógalériában by InstaCash

Egy megbízható karóra megvásárlása mindig nagyobb beruházás, ezért érdemes tudatosan tervezni vele. Tudtad? A Petrógalériában lehetőséged van akár részletekben - 50% önerővel és 0% THM-el - is kifizetni az általad kiválasztott terméket, hogy a rendelés még személyre szabottabb, kényelmesebb és biztonságosabb lehessen számodra.

Nézz körül a Petró Galéria Roamer webáruházában, vagy gyere be nagykanizsai üzletünkbe és keress egy tökéletes Roamer karórát magadnak, vagy ajándékba szeretteidnek!