Petró Ékszer és Galéria - amiről egy ékszerboltban is beszélnek...

PD Paola ékszerek

PD Paola, ékszer egy kis spanyol szenvedéllyel

Egy spanyol testvérpár Paola és Humbert 2014-ben úgy döntött, hogy igazán női szemmel megreformálja a spanyol ékszerpiacot és létrehozták a PD Paola márkát. Már ez első ékszerek megtervezésénél alapvető szempont volt, hogy a mai modern nővel egy hullámhosszon lévő ékszerek készüljenek, amelyek büszkén viselhetőek a nők különböző élethelyzeteiben, a nők társadalomban betöltött különböző szerepeiben.

PD Paola ékszerek

PD Paola a pezsgő mindennapok ékszere

Nőktől nőknek - a PD Paola márka rendhagyó ékszerei az ideális választás, ha olyan kiegészítőket keresel, amelyek nem csak kiemelik megjelenésedet, hanem történetet is mesélnek. Stílustudatosság és a minőség az első helyen a tervezésnél, mert a rendkívüli barcelonai márka olyan ékszereket alkot, amelyek elkísérik és helyzetbe hozzák a mindennapokat, és minden szituációban ragyogóvá varázsolnak. A PD Paola a nyakláncokkal, gyűrűkkel vagy fülbevalókkal ügyesen, divatos és érzelmes módon kommunikálja a személyiségét, és a csillogó anyagokon keresztül mindenki figyelmét felhívhatja magára.

A PD Paola minden személyiséghez és stílushoz

Mivel a PD Paola ékszerei időtlenül szépek és filigrán megjelenésükkel varázslatosak, bármilyen alkalomra viselheted, és könnyedén beillesztheted bármilyen divatstílusba. Akár pólók és farmerek különleges fénypontjaként, akár csillogó szemkápráztatóként koktélruhával - minden megjelenéshez van passzoló megoldás. Nem számít tehát, hogy az személyes stílusod lezser, visszafogott, elegáns vagy extravagáns: a PD Paola karizmatikus nyakláncai, karkötői, gyűrűi és fülbevalói bizton zseniális választásnak bizonyulnak bármilyen közegben is mozogsz.

Minden PD Paola ékszer maga a ready-to-wear koncepció és stílus, olyan rendkívüli hétköznapi viseletként is tökéletes kiegészítők, amelyek ugyanolyan egyediek és különlegesek, mint Te. A gyönyörű kreációk többnyire 925-ös sterling ezüstből készülnek, 18 karátos aranyozással. A féldrágakövek tovább hangsúlyozzák metakommunikációt, így nőies, egységes csillogó dizájnt hoznak létre, amely izgalmas, határozott és fényűző.

PD Paola nyakláncok 

A PD Paola nyakláncok tökéletesen kiemelik a ruha és a nyak vonalát, ragyogóvá teszik megjelenésed. A PD Paola nyaklánc kollekciókban kortárs dizájnokat és kiváló minőségű anyagokat alkalmaznak, amelyek kiemelik saját stílusodat és személyessé teszik azt. A kollekció hatalmas választékból áll, rövid, féldrágakövekkel díszített nyakláncoktól a hosszú és különböző medálokkal ellátott darabokig.

PD Paola nyaklánc  PD Paola nyaklánc  PD Paola nyaklánc

Nézze meg karkötő kínálatunkat » PD Paola nyakláncok

PD Paola fülbevalók

A PD Paola fülbevalók megjelenésed meghatározó kiegészítői lesznek. A trendi és kiváló minőségű anyagokból készült PD Paola fülbevalók ​​elegáns és figyelemre méltó kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzethez remekűl illeszkednek. A fülbevalóink ​​széles választékát megtalálod a kollekcióban a mindennapokon viselhető daraboktól az ünnepi viseletig, a karika fülbevalótól a bonyolult mintázatig. A Pd Paola fülbevalók sterling ezüstből készülnek és aranyozott opciókkal kombinálhatók. Ha trendibb hatást keresel, merd keverni az aranyat és az ezüstöt!

PD Paola fülbevaló  PD Paola fülbevaló  PD Paola fülbevaló

Nézze meg karkötő kínálatunkat » PD Paola fülbevalók

PD Paola gyűrűk 

Kifinomultság és stílus jellemzi a PD Paola gyűrűket. A kollekcióban megtalálhatod a finom, aprólékos kidolgozású gyűrűket, amelyek tökéletesek bármilyen stílushoz. Ennek az ékszernek a kulcsa a kombinációkkal való játék. Nyugodtan halmozhatod a PD Paola gyűrűket ezekből vékony, finom darabokból több is elfér akár egy ujjadon is.

PD Paola gyűrű  PD Paola gyűrű  PD Paola gyűrű

Nézze meg karkötő kínálatunkat » PD Paola gyűrűk

PD Paola karkötők 

A PD Paola karkötőkre jellemzők: időtlen, nélkülözhetetlen és minden, ami a kettő között van. Ezeknek a remekbe szabott ékszereknek a tervezéshez finoman aprólékos dizájn elveket alkalmaznak, minden karkötő egyszerűséggel és kecsességgel emeli ki a megjelenésed. A PD Paola karkötőket cirkóniák, féldrágakövek és változatos formák teszik teljessé, minden darab gondosan polírozott 925 Sterling ezüstből készült, de választhatsz 18k arannyal bevont darabok közül is.

PD Paola karkötő  PD Paola karkötő  PD Paola karkötő

Nézze meg karkötő kínálatunkat » PD Paola karkötők